Actualitate Prima pagina

Şerban Nicolae, MESAJ INCENDIAR după ce Iohannis a dat undă verde urmăririi PENALE a lui Ion Iliescu

Publicat de Andrei P

Şerban Nicolae a avut o recaţie fulminantă după ce Klaus Iohannis a încuviinţat urmărirea penală a lui Ion Iliescu în Dosarul Revoluţiei. Senatorul PSD le transmite un mesah dur procurorilor care instrumentează acest dosar.

“Nu pătați cu rușinea slugărniciei haina militară, domnilor procurori militari!”, a postat ;erban Nicolae pe pagina de Facebook având ataşat şi comunicatul dat de fostul preşedinte al României.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis vineri ministrului Justiţiei cererea de urmărire penală în cazul lui Ion Iliescu, fost şef al statului, Petre Roman, fost premier, şi Gelu Voican Voiculescu, în legătură cu săvârşirea infracţiunii contra umanităţii în dosarul ”Revoluţiei”, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

“Acum sunt acuzați că au îndrăznit acest lucru. Totul se transformă într-o farsă, jignind sacrificiul și memoria celor care au luptat pentru libertate și democrație. Probabil că trebuia să trecem și prin faza asta. Deși altele sunt problemele de pe agenda națiunii. Care agendă pare să nu mai aibă nici obiectivul integrării europene, nici pe cel al dezvoltării, combaterea sărăciei, o viață mai bună pentru români. Programul Revoluției Române rămâne în continuare actual. Poate că asta deranjează, în ultimă instanță. Dar nu este vina mea că se întâmplă așa. Prezentul este operă colectivă. Eu mi-am făcut partea mea de datorie, indiferent de ceea ce cred cei care caută țapi ispășitori pentru eșecurile lor. Stau cu capul sus la judecata istoriei”, a fost reacţia lui Iliescu.

CITEŞTE ŞI:

Lovitură pentru Kovesi. Ce s-a întâmplat

Lasa un comentariu