Politică Prima pagina

Șerban Nicolae subliniază necesitatea modificării Constituției în sensul definirii căsătoriei: „Asta este o lege naturală. Procrearea se poate face numai între un bărbat şi o femeie”

Publicat de Grigore Bogdan
Senatorul Șerban Nicolae a explicat necesitatea modificării Constituției în sensul definirii căsătoriei dintre un bărbat și o femeie, ca fiind „o lege naturală” cu „o dimensiune de natură religioasă şi una de natură raţională”.

„Suntem în situaţia să discutăm însă de un alt aspect, nu se mai pune problema liberului consimţământ. Există fără îndoială o dimensiune de natură religioasă şi una de natură raţională. Dimensiunea religioasă eu am identificat-o în ceea ce vine din înţelesul oamenilor. Procrearea se poate face numai între un bărbat şi o femeie. Trei miliarde de bărbaţi fără o femeie nu pot să procreeze. Patru miliarde de femei fără un bărbat nu pot procrea. Asta este o lege naturală. Eu cred că există Dumnezeu şi că el are rol creator. Nu cred în teroria unei mari explozii. Nu am întâlnit nicăieri în lume o explozie care să fi creat ceva, în afară de haos. De aceea am zis că există o dimensiune religioasă. Nu cred că întâmplător primele cuvinte pe care le adresează orice copil şi persoană de care se simte cel mai apropiat este «mama»”, a  declarat senatorul conform News.ro.

sursa foto: https://www.cotidianul.ro

Lasa un comentariu