Politică Prima pagina

Şerban Nicolae comentează începerea urmăririi penale împotriva premierului Dăncilă şi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea: „Am văzut sesizarea depusă de Ludovic Orban, mi s-a părut că este un soi de pamflet foarte puţin reuşit”

Publicat de Grigore Bogdan
Şerban Nicolae nu comentează inceperile de urmărire penală, fie şi in rem, împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, survenite in urma sesizării depusă de Ludovic Orban. Liderul grupului PSD din Senat admite că nu cunoaste elementele, dar că sesizarea „este un soi de pamflet foarte puţin reuşit” si consideră că resposabilitatea apartine celor care semnează aceste acte, informează Agerpres.

„N-aş vrea să comentez începerile de urmăriri penale, fie şi in rem, pentru că nu am elementele necesare. Am văzut sesizarea depusă de Ludovic Orban, mi s-a părut că este un soi de pamflet foarte puţin reuşit, iar ideea că s-ar fi produs un act de trădare este absolut ridicolă. Nu cunosc elementele, dar responsabilitatea este a celor care semnează aceste acte, inclusiv începerea urmăririi penale in rem, in personam, sau alte acte, rechizitorii, clasări”, a spus Şerban Nicolae Nicolae la Senat.

Lasa un comentariu