Politică Prima pagina

Şerban Nicolae, virulent pe tema referendumului de pe 26 mai: „Ceea ce ni s-a prezentat, cu întrebări inepte și exprimări contorsionate, NU ESTE UN REFEREDUM”

Publicat de Grigore Bogdan
Senatorul PSD, Şerban Nicolae, a scris pe pagina sa de Facebook că el va vota pe 26 mai doar pentru europarlamentare, fiindca referendumul este un „simulacru, o manipulare ieftina”.

„26 MAI – DOAR ALEGERI EUROPARLAMENTARE!

Ca să paraziteze alegerile pentru Parlamentul European și ca să-l ajute cât o putea pe domnul Goe din fruntea listei partidului să nu rămână o loază și anul ăsta, Klaus Iohannis a impus un simulacru de referendum. Fals și uz de fals, specialitatea casei! Sau a caselor…

Ceea ce ni s-a prezentat, cu întrebări inepte și exprimări contorsionate, NU ESTE UN REFEREDUM! Este alibiul participării domnului Iohannis la acțiuni de partid, scuza jenantă a unui politruc (după propria caracterizare!) și o manipulare ieftină. Conștient, nu poți accepta propria-ți batjocorire!
În 26 mai, în secția de votare, EU REFUZ TENTATIVA DE FRAUDĂ MORALĂ ȘI AȘA-ZISUL BULETIN DE VOT PENTRU REFERENDUM! Nu este un referendum real și licit și nu este o intenție onestă în spatele aceste manevre ieftine. Eu susțin participarea la toate tipurile de scrutin, dar nu la simulacre. Merg pe 26 mai la secția de votare și voi vota doar la alegerile pentru Parlamentul European!”

Lasa un comentariu