Politică Prima pagina

Suma FABULOASĂ de bani câştigată de Mihai Chirică. Cât a CÂŞTIGAT la botezul fiului său

Publicat de Andrei P

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirică, şi-a trecut în declaraţia de avere şi darul primit la botezul fiului său. Este vorba de o sumă record de 125.000 de euro. Pe de altă parte, la nuntă a avut parte doar de un dar de 57.000 de euro.

„Am vrut să fiu corect şi am declarat toţi banii pe care i-am primit. Nu am vrut ca peste ani să spună cineva că a venit la nunta sau la botezul copilului meu şi a dat nu ştiu ce sumă care nu apare în declaraţia de avere. Nu am nimic de ascuns şi am trecut tot ce am primit“, a declarat primarul Chirica pentru ziarul Adevarul. Chirică a explicat şi de ce darul de la nuntă a fost mai mic.

„La nuntă au fost mult mai puţini invitaţi, a fost o petrecere de familie, la soţie acasă (n.r. judeţul Neamţ), la restaurantul Arcaşul, că nu am ce ascunde. În schimb, la botez au fost 460 de invitaţi, a fost în cel mai mare restaurant din Iaşi. La această petrecere pe care am dedicat-o fiului meu a cântat Direcţia 5, pe care am platit-o cu 7.100 de euro, am avut cantâreţi de muzică populară din zona Bucovinei pe care i-am plătit pe toţi cu contract. Aşa cum este corect, după finalul petrecerii, i-am spus soţiei că orice sumă care s-a încasat va apărea în declaraţia de avere, pentru că nu vreau să am probleme“, a completat Chirica.

CITEŞTE ŞI:

Decizia ONU după bombardarea Siriei. Rusiei n-o să-i placă

Lasa un comentariu