Politică Prima pagina

Tăriceanu, SĂGEŢI VENINOASE către Mihai Tudose: “E bine să înveţi să conduci trabantul bine şi apoi să-ţi pui problema de Formula 1”

Publicat de Andrei P

Călin Popescu Tăriceanu i-a dat o replică dură primului ministru după ce acesta s-a plâns că unii dintre miniştri nu dau randament maxim.

Mihai Tudose a folosit şi o metaforă pentru a caracteriza situaţia din unele ministere, spunând că toţi au aşteptări de Formula 1, deşi el conduce doar un trabant. Tăriceanu i-a răspuns în mod ironic.

“Să vă spun un lucru. Eu nu am nicio informare directă de la premier cu privire la dorinţa sa de a face o restructurare. Actuala formulă guvernamentală a fost subiectul unui protocol convenit şi aprobat de cele două partide în decembrie 2016. Produsul acestei înţelegeri e actuala formulă de guvernare. E de presupus ca, dacă se doreşte aşa ceva, premierul poate veni într-o şedinţă de coaliţie şi să discutăm la nivel informal despre soluţiile referitoare. Până atunci, nu pot să fac comentarii. Văd că se fac comentarii, că se conduce un Trabant şi nu o maşină de Formula 1. Cei care ştiu cu maşinile, ştiu că e bine să înveţi să conduci Trabantul bine şi apoi să-ţi pui problema de Formula 1.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu într-o conferinţă de presă.

CITEŞTE ŞI:

Mihai Tudose reacționează după tensiunile din PSD: “Să-și dea demisia!”

Lasa un comentariu