More

  TC Romania Crown Cool: O gamă variată de lăzi congelatoare comerciale pentru afacerea ta

  Lăzile frigorifice și congelatoare sunt folosite pe scară largă pentru depozitarea produselor în depozite, în raioanele comerciale ale magazinelor de diferite formate, în unitățile de alimentație publică, în instituții medicale. 

  Refrigerarea profesională selectată corespunzător ajută la prezentarea mărfii către cumpărători într-un mod favorabil, fapt ce mărește semnificativ șansele unei vânzări rapide. Pe site-ul de prezentare al TC Romania Crown Cool există numeroase modele de lăzi congelatoare, așa încât vei găsi cu siguranță asemenea echipamente versatile pentru afacerea ta.

  Vrei să cumperi o ladă congelatoare comercială? Cum să facem alegerea corectă?

  Lăzile congelatoare sunt căutate nu numai de proprietarii de restaurante, cantine și magazine cu amănuntul. 

  Dacă te decizi să cumperi lăzi congelatoare de la TC Romania Crown Cool ar fi bine ca să iei în considerare următorii parametri:

  • Dotările complete. Alege un model de ladă congelatoare mobilă cu roți și cu iluminare interioară, pentru a fi ușor de mutat la nevoie și să pună în evidență produsele stocate chiar și într-un spațiu comercial slab luminat. 
  • Regimul de temperatură. Fii atent la intervalul de temperatură în care se poate seta acest echipament de congelare în raport de produsele ce urmează a se stoca în lada congelatoare respectivă. De exemplu, dacă lada de răcire profesională menține o temperatură de cel puțin -18 grade Celsius, atunci acesta poate fi utilizată cu succes pentru depozitarea alimentelor deja congelate. 

  Vrei să îngheți rapid mărfurile perisabile? 

  Atunci acordă atenția cuvenită unui model de ladă congelatoare cu temperatură scăzută, în care temperatura este menținută la -24 grade Celsius sau chiar mai mult. Marele avantaj al acestor echipamente versatile de răcire este reprezentat de păstrarea unei temperaturi constante în tot volumul spațiului de stocare. Acest lucru garantează existența acelorași condiții optime atât pentru produsele plasate în partea de jos a lăzii congelatoare, cât și pentru mărfurile poziționate sub capac.

  Dimensiunile și volumul util. Sunt indicatori importanți atunci când se alege o ladă congelatoare. Astfel de echipamente de răcire trebuie selectate ținând cont de gama și cantitatea de produse ce vor fi depozitate în interiorul lor. Producătorii moderni oferă echipamente frigorifice de la 100 la 650 de litri. Contează deopotrivă atât dimensiunile lăzii cât și grosimea pereților.

  Tipuri de capace pentru lăzile congelatoare  

  Capacele glisante din sticlă specială sunt o opțiune excelentă pentru afișajul produselor în platformele comerciale ale magazinelor. Ele ajută cumpărătorul să vizualizeze mai bine produsul. Când este deteriorat mecanic, sticla se sparge în fragmente care nu sunt ascuțite, astfel încât personalul și clienții nu vor fi răniți, iar ambalajele mărfurilor nu se vor deteriora. Capacul din sticlă poate fi drept sau curbat, cu finisaje de înaltă calitate.

  Capacele opacesuntacoperite cu un compus rezistent la zgârieturi. Pot servi inclusiv ca suprafețe de lucru, ceea ce este convenabil în încăperi de dimensiuni mai mici, pentru a economisi spațiu. De exemplu, în bucătăriile barurilor, restaurantelor sau cafenelelor. Lăzile congelatoare de acest tip se caracterizează prin eficiență, durată lungă de funcționare și siguranță în funcționare.

  De asemenea, merită să se acorde atenție mecanismului de deschidere și închidere a capacului lăzii congelatoare dorite. Blocarea etanșă nu va permite aerului cald să pătrundă în interiorul camerei, iar aerului rece să iasă.

  De ce să cumperi o ladă congelatoare de la TC Romania Crown Cool?

  Pentru că sunt echipamente de răcire profesionale ce se caracterizează prin:

  • consum redus de energie: designul asigură pierderi minime de răcire;
  • preț accesibil: chiar și micile puncte de vânzare cu amănuntul care tocmai au intrat pe piață își pot permite să achiziționeze astfel de echipamente;
  • temperatură de răcire constantă: capacitatea de a menține temperatura setată pentru o perioadă lungă de timp, inclusiv în timpul unei pene de curent, când produsele sau medicamentele nu se vor strica;
  • capacitate mare de stocare datorită unui design compact: permite depozitarea produselor voluminoase în zone cu spațiu limitat;
  • instalare și conectare ușoară: pentru a pune lada congelatoare în funcțiune, nu este necesar ajutorul specialiștilor. Este suficient să se conecteze echipamentul la rețea și acesta va începe să producă frig.

  Intră pe tcromania.com și alege de acolo modelele de ladă frigorifică de care ai nevoie pe afacerea ta!

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare