Finante & Afaceri Prima pagina

Teodorovici anunţă schimbări privind modul de funcţionare al ANAF: „Până la final de an, veţi vedea concret măsurile acestea”

Publicat de Grigore Bogdan
Eugen Teodorovici a declarat, vineri, că modul de funcţionare al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) va fi modificat până la finele acestui an. Ministrul Finanţelor Publice n-a dat detalii privind modificările care se vor lua, dar a precizat că, „veţi vedea concret măsurile acestea”, informeaza Mediafax.

„La ANAF, am spus că vreau să implicăm, foarte mult, orice actor din piaţă, că sunt bănci, către care putem să delegăm anumite activităţi, că sunt …, dar nu că iar se ia ideea şi se spune că Teodorovici vrea să externalizeze ANAF-ul. Aveţi încredere, până la final de an, veţi vedea concret măsurile acestea. Nu vă spun ce vreau să fac, ci le veţi vedea făcute”, a afirmat Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, la prezentarea „Topului Naţional al Firmelor Private din România 2017”.

Ministrul Finanţelor Publice a oferit detalii în ceea ce priveşte gradul de colectare al Fiscului.

„Planul pe care l-a avut ANAF-ul la începutul acestui an este acelaşi plan. Este planul făcut de cei de dinaintea mea şi evident că cer îndeplinirea acestui plan. Nimic altceva. Că, pe partea a doua a anului, ce nu s-a făcut în prima parte, s-a pus mai departe, ţin, mai departe, la planul pe care noi, la început de an, l-am votat: bugetul”, a mai spus Teodorovici.

Lasa un comentariu