Finante & Afaceri Prima pagina

Teodorovici, noi precizări despre Programul „Prima Casă”: „Discuţiile acestea pe care le-am avut cu cei de la Banca Centrală au fost pentru a-l face mai social”

Publicat de Grigore Bogdan
Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca Programul „Prima Casă” are prevăzut un plafon de două miliarde de lei pentru acest an şi el va continua, însă până la sfârșitul lunii februarie va avea o formă modificată, pentru a-l face mai social.

„Am prins ca plafon cam două miliarde de lei în acest an pentru programul ‘Prima Casă’, deci el va continua, numai că am spus că discuţiile acestea pe care le-am avut cu cei de la Banca Centrală au fost pentru a-l face mai social, mai îndreptat către zona socială. Probabil că până la final de februarie vom avea forma propusă a fi modificată, dar nu se schimbă aspecte esenţiale. Nu. Finanţarea există, a fost bugetat, programul continuă. Până nu îl modificăm, va continua în aceeaşi parametri. Până la final de februarie o să ieşim, cred, cu o Hotărâre de Guvern”, a spus, duminică seara, la Antena 3, Eugen Teodorovici.

Lasa un comentariu