Finante & Afaceri Prima pagina

Teodorovici, răspuns tăios adresat lui Iohannis privind bugetul de stat pe 2019: „Deja sare calul. Nu cred că îşi doreşte să vadă ce înseamnă cu adevărat o replică din partea mea”

Publicat de Grigore Bogdan
Ministrul Finanţelor Publice (MFP), Eugen Teodorovici, a reactionat la criticile extrem de dure lansate de Klaus Iohannis privind bugetul de stat pe 2019, declarand ca seful statului „sare calul” si ca PSD-ul greseste pentru ca nu-i da o replica pe masura.

„Doamna prim ministru este un diplomat, o urmăream cu admiraţie şi nu am chestia asta să perii pe cineva… Spune lucrurilor pe nume, dar totuşi este foarte diplomată. Eu, în schimb, m-am cam săturat de această diplomaţie şi deja o iau ca pe o ofensă din partea domnului preşedinte, care îşi permite deja prea mult. Acum o iau şi personal când spune că e un buget al ruşinii, că am măsluit cifre, că am ascuns, că am furat… Dacă este atât de sigur pe domnia sa că va avea un nou mandat, de ce nu-şi pune pe masă astăzi demisia şi să spună aşa: „Eu sunt convins că aşa este, ca mine! Dacă e ca mine, să plece ministrul de Finanţe, dar dacă este cum spune Guvernul, pleacă domnul preşedinte”. Lecţia asta despre economie să o dea cui vrea domnia sa (Klaus Iohannis, n.r), dar deja sare calul. Am făcut apel la dialog, la o comunicare normală şi de bun simţ şi nu cred că îşi doreşte să vadă ce înseamnă cu adevărat o replică din partea mea. Noi, PSD-ul, facem o mare greşeală că nu răspundem pe măsură. Răspunsul calm nu există, pentru că uitaţi ce se întâmplă”, a declarat Teodorovici.

Lasa un comentariu