Justitie Prima pagina

Toader, reacţie privind zvonurile remanierii sale: „Nu pot acum să închid biroul pentru că am auzit că mă remaniază”

tudorel toader
Publicat de Grigore Bogdan
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a reacţionat în legătură cu zvonurile despre remanierea sa, precizând că este obligat, până la schimbarea oficială a ministrului, să asigure continuitatea activităţii autorităţii.

„Îi întrebaţi pe dânşii, nu pe mine. Eu efectiv îmi exercit atribuţiile până în momentul în care în Monitorul Oficial apare cu nume, prenume alt ministru. De ce? Pentru că este un principiu care spune că trebuie să asiguri continuitatea activităţii autorităţii. Eu nu pot acum să închid biroul pentru că am auzit că mă remaniază”, a declarat Tudorel Toader, în Parlament, întrebat cum va mai rămâne la minister dacă PSD nu îl mai susţine.

„Demisiile nu sunt numai de onoare. Demisiile sunt din multe considerente. Eu am trecut prin multe experienţe profesionale, dar niciodată nu am abandonat obligaţiile pe care mi le-am asumat”, a adăugat Toader.

„Lasă. Întrebaţi-l pe dânsul de ce, iar eu dau răspunsuri parţiale, dar probabil că va veni un moment în care voi vorbi şi mai mult şi mai multe”, a declarat Tudorel Toader, în Parlament.

Lasa un comentariu