Prima pagina

Toni Neacșu, fost judecător și membru CSM, despre protocolul dintre SRI și IJ: „30 de ani de democrație trâmbițată pentru a ajunge din nou o populație spionată din interior, de noua Securitate”

Publicat de Grigore Bogdan
Avocatul Toni Neacșu, fost judecător și membru CSM, a comentat protocolul dintre SRI și IJ publicat astăzi, subliniind ca daca SRI s-a angajat să trimită Inspecției Judiciare date despre magistrați care pot constitui abateri disciplinare, asta demonstreaza că procurorii și judecătorii au fost si sunt monitorizați.

„Am ajuns mahalaua statului de drept. Suntem haznaua în care SRI își aruncă toate dejecțiile. Judecători și procurori lucrați pentru abateri disciplinare de către serviciul secret care are competențe legale doar în  domeniul informațiilor privitoare la siguranța națională a României. Dacă SRI se angajează să trimită Inspecției Judiciare date despre judecători și procurori care pot constitui abateri disciplinare (art. 3 alin. 2 din rușinea aceasta de Protocol) înseamnă că monitorizează judecătorii și procurorii, că-i lucrează informativ. 30 de ani de democrație trâmbițată pentru a ajunge din nou o populație spionată din interior, de noua Securitate. Scoateți si protocoalele anterioare”, scrie avocatul pe Facebook.

Lasa un comentariu