Turism

TOP 4 locuri din lume unde poți sta mult cu bani puțini

Publicat de A P
De cele mai multe ori, călătoritul poate fi destul de scump, dar asta nu înseamnă că fiecare destinație constă și într-un efort financiar major. Dacă vrei să ai parte de o vacanță prelungită, într-un loc frumos și fără să scoți din buzunar prea mulți bani, noi îți propunem câteva destinații:

Barcelona, Spania

Barcelona este un oraş mai puţin pretenţios financiar decât Paris sau Roma, însă nu este nici foarte ieftin. Pentru un buget mediu poţi găsi un loc într-unul din numeroasele sale hosteluri, unde cu siguranţă îţi vei face şi o mulţime de prieteni din întreaga lume.

Praga, Cehia

Taverne, berării, alei pietruite şi un aer gotic fermecător, aşa te întâmpină Praga. Oraşul ceh este şi unul dintre cele mai accesibile din Europa, cu mâncare pe stradă la 1 euro şi o halbă de jumătate de litru de bere cu 75 cenţi. În plus, cazarea la hostel începe de la 9 euro/noapte!

Budapesta, Ungaria

Una dintre cele mai ieftine capitale europene, Budapesta atrage numeroşi turişti, însă nu este o destinaţie de top, deoarece foarte puţini ştiu că ascunde o mulţime de atracţii, dar şi o cultură gastronomică impresionantă.

Bolivia, America de Sud

Dacă dorești să vizitezi America de Sud, însă nu îți permiți o excursie în Brazilia sau Argentina, Bolivia este o alternativa ideală. O cameră într-un hotel costă între 50-60 dolari/noapte.

Lasa un comentariu