Politică Prima pagina

Traian Băsescu ATACĂ DUR PSD-ul: “Cu PSD nu se poate altfel decât cu bâta. Cu PSD-ul ori te baţi de dimineaţă până seara ca să obţii ceva, ori dacă te prind în moleşeală te lasă fără atribuţii”

Publicat de andreipopa
Traian Băsescu a declarat aseară, la un post TV, că pentru a câştiga o dispută cu PSD “nu se poate altfel decât cu bâta”. Reacţia fostului preşedinte vine pe fondul tensiunilor dintre Klaus Iohannis şi coaliţia PSD-ALDE.

“Cu PSD nu se poate altfel decât cu bâta. Cu PSD-ul ori te baţi de dimineaţă până seara ca să obţii ceva, ori dacă te prind în moleşeală te lasă fără atribuţii. E foarte important să ai ieşiri frecvente pe lucruri importante, să taxezi lucruri importante, să îi ţii pe ei în tensiune, nu să te ţină ei pe tine. I-am spus şi la schimbarea mandatelor, domnule preşedinte, am ţinut-o eu 10 ani cu lupta anticorupţie”, a spus Traian Băsescu la B1 Tv.

Traian Băsescu e de părere că preşedintelui i se iau din ce în ce mai mult din atribuţii.

“Preşedintelui i se ia tot mai mult din atributul de şef al politicii externe, merge doamna Dăncilă în străinătate, stabileşte preşedintele Camerei mutarea ambasadei la Ierusalim. Preşedintele e trimis la Sofia să stea la masă cu kosovarii”, a mai spus Traian Băsescu.

Basescu e de parere că PSD nu va alege să îl suspende pe Klaus Iohannis dacă nu va pune în aplicare decizia CCR cu privire la revocarea lui Kovesi.

“Eu nu sunt convins că PSD ar merge la suspendarea preşedintelui României. Ei ştiu ce li se întâmplă când suspendă un preşedinte în primul mandat. Ce li s-a întâmplat cu mine”, a mai spus Traian Băsescu.

sursa foto: psnews.ro

Lasa un comentariu