Externe Prima pagina

Udrea dezvăluie cum făcea Kovesi arestările: „Cred că mai degrabă erau comenzi, erau ținte ale sistemului. Comenzile cred că le primea de la Florian Coldea”

Publicat de Grigore Bogdan
Elena Udrea a facut o serie de dezvaluiri după ce Sebastian Ghiță a declarat că 50% dintre arestările pe care le făcea Laura Codruța Kovesi erau din razbunare, iar 50% pe comenzi. Fostul ministru a aruncat „bomba” spunand că arestarile erau făcute mai degrabă pe comenzi, potrivit Antena3.

„Eu cred că mai degrabă pe comenzi. Îmi imaginez că nu avea atâtea ținte personale, persoane pe care să le urască, să aibe emoții negative față de ele, să nu doarmă bine noaptea din cauza lor. Cred că mai degrabă erau comenzi, erau ținte ale sistemului, trebuiau eliminați anumiți politicieni, anumiți oameni de afaceri, anumiți jurnaliști și dânsa executa aceste ordine”, a spus Udrea.

„Comenzile cred că le primea de la Florian Coldea. Cred că sistemul pe care l-au construit, de asta l-au construit, să decidă cine pleacă, cine vine, cine e arestat, cine nu”.

Lasa un comentariu