Prima pagina Sport

Un afacerist celebru negociază cu Ionuţ Negoiţă preluarea clubului Dinamo Bucureşti

Publicat de Grigore Bogdan
La putin timp dupa infrangerea suferita de Dinamo in meciul cu Viitorul, 0-5, Ionuţ Negoiţă a anunţat că va vinde clubul în următoarea lună. Potrivit informatiilor Prosport, Claudiu Florică este unul dintre oamenii de afaceri interesaţi sa cumpere pachetul majoritat de actiuni.

“Da, mă interesează în continuare clubul Dinamo. Sunt rezervat spre optimist că voi deveni patron. Dar nu într-o lună cum spune domnul Negoiţă, va mai dura încă puţin preluarea. Mă voi implica doar dacă voi putea duce Dinamo mai sus, acolo unde îi este locul. Am avut şi am discuţii cu suporterii, îi cunosc de mult timp, am o relaţie specială cu ei, dat fiind faptul că şi eu sunt dinamovist. Există deja un audit, lucrurile sunt în regulă cu licenţierea, cu ANAF-ul… Baza de la Săftica este inclusă în tranzacţie!”, a spus Claudiu Florică în exclusivitate pentru ProSport.

“Nu, nu, nu pot să fac public nimic în momentul acesta. Doar că va exista o siguranţă financiară totală pentru următorii trei ani, indiferent de rezultatele fianciare FC Dinamo 1948 SA până la momentul (obiectivul) participării în cupele europene”.

Lasa un comentariu