Sport

Un contracandidat la președenția FRF îl atacă DUR pe Ionuț Lupescu

Publicat de Diana F
Ionuț Lupescu a făcut astăzi marele anunț. Va candida la alegerile pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal. Iar astăzi un contracandidat al acestuia a lansat un atac incredibil la adresa fostului internațional. Sorin Răducanu, fost fotbalist la Victoria Bucureşti, Dinamo, Sportul Studenţesc, Aris Limassol (Cipru) şi Wuppertaler SV (Germania), va candida și el și spune că Lupescu nu va schimba cu nimic în bine fotbalul românesc.

“Să fie sănătos, dar va face același lucru ca toți ceilalți: va fura poporul cu cluburile, primăriile și consiliile județene care finanțeaza ilegal fotbalul profesionist din România. Ce o să facă Lupescu? Când era director general la FRF și era zmeu de ce nu l-a întrebat el pe Mircea Sandu unde s-au dus alea 2-3 milioane care veniseră de la UEFA sau FIFA pentru dezvoltarea fotbalului juvenil. L-a pus pe altul să întrebe.

Nu, la FRF trebuie să fie un nebun ca mine, ori mă împușcă în două zile, ori fac curățenie. Eu candidez oricum! Toți îl așteaptă pe Ionuț ca pe Mesia, dar să vedem ce a făcut el la FRF în cei 6 ani când a fost șef, ce-l recomandă? Că a stat și a băut bere cu Prunea și alții și au stat să-l distreze pe Mircea Sandu? Ia să văd dacă are curaj să bată cu pumnul în masă și cluburile profesioniste să nu mai fie finanțate din bani publici”, a spus Sorin Răducanu pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Ce înseamnă Evanghelia din duminica asta

Lasa un comentariu