Politică Prima pagina

Un nou atac al lui Florin Cîţu la adresa Guvernului: “Nu mai comentez cât de tâmpită este o astfel de idee şi cât de rău poate face României”

Publicat de Grigore Bogdan
Florin Cîţu a comentat actul normativ prin care statul va acorda credite preferenţiale, cu dobândă zero, persoanelor care vor să investească în dezoltare personală, acoperind cheltuieli cu educaţia, sănătatea, sportul sau cultura. In opinia senatorului PNL, cei raspunzatori pentru un astfel de proiect sunt “iresponsabili şi mincinoşi”, informeaza Mediafax.

”Am auzit de noua minciună a PSD – credite fără dobândă pentru 8 milioane de români. Guvernul ăsta nu are bani de pensii şi salarii, se împrumută zilnic , dar vine cu astfel de propuneri. Iresponsabili şi mincinoşi. Nu mai comentez cât de tâmpită este o astfel de idee şi cât de rău poate face României”, a scris senatorul PNL pe Facebook.

Vicepremierul Viorel Ştefan a anunţat in cursul zilei de ieri că Guvernul va adopta săptămâna viitoare actul normativ prin care statul va acorda credite preferenţiale, cu dobândă zero, persoanelor care vor să investească în dezoltare personală, acoperind cheltuieli cu educaţia, sănătatea, sportul sau cultura.

„Beneficiarii pot fi persoane de 16-26 de ani sau de 26-55 de ani şi sunt eligibili dacă urmează o formă de învăţământ. Tinerii de 16-26 de ani pot primi credite de 40.000 de lei plus un bonus de 20.000 de lei, iar persoanele de 26-55 de ani pot primi 35.000 de lei plus un bonus de 20.000 de lei”, a explicat Viorel Ştefan într-un briefing de presă.

Lasa un comentariu