Politică Prima pagina

Un nou CEx PSD anunţat pentru astăzi

Publicat de Grigore Bogdan
Secretarul general interimar al PSD Codrin Ştefănescu a anunţat ca astazi va avea loc o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD, declansata de reactia presedintelui Iohannis care a refuzat ieri propunerile de ministri, Vasilescu si Laufer, informeaza Mediafax.

„Noi am avut o întâlnire azi la partid între colegii BPN, mâine am convocat un CEx şi vom ieşi apoi să spunem public cum ne-am adaptat la hachiţele lui Klaus Iohannis”, a declarat Codrin Ştefănescu, marţi seară la postul B1 TV.

Social-democraţii au votat, în şedinţa de marţi a BPN al partidului, ca Lia Olguţa Vasilescu să fie propusă pentru Ministerul Dezvoltării, iar Mircea Drăghici pentru portofoliul Transporturilor.

Conducerea lărgită a PSD se va reuni, miercuri, la Parlament, de la ora 17.00, într-o şedinţă a CExN, au adăugat sursele citate.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că nu va semna decretele de numire în funcţia de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguţa Vasilescu şi pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltării Regionale.

Lasa un comentariu