Justitie Prima pagina

Un nou termen, la ÎCCJ, în dosarul angajărilor fictive. Avocaţii lui Dragnea au depus cereri prin care arată că decizia de la fond a fost pronunţată de un complet nelegal

Publicat de Grigore Bogdan
Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie vor judeca, luni, un nou termen al apelului în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă.

Tot luni, ar trebui ca preşedintele PSD Liviu Dragnea, dar şi Olguţa Şefu, fostul director al Direcţiei de Protecţie a Copilului Teleorman, să dea declaraţii în faţa judecătorilor.

De asemenea, avocatul Olguţei Şefu, Adrian Toni Neacşu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că intenţionează luni să ceară amânarea procesului preşedintelui PSD Liviu Dragnea, având în vedere că motivul principal de apel este reprezentat chiar de completurile specializate pe care CCR ar trebui să se pronunţe.

În acest proces, apărarea lui Liviu Dragnea, dar şi cea a fostei directoare DGASPC Teleorman au depus la instanţa supremă cereri prin care arată că decizia de la fond a fost pronunţată de un complet nelegal şi cer rejudecarea dosarului de către un complet de 3 judecători specializat pe cauzele de corupţie.

Lasa un comentariu