Prima pagina Turism

Unde puteți petrece mini-vacanța de 1 decembrie

Publicat de Diana F
Sfârșitul acesta de an aduce foarte multe zile libere pentru români. Primele încep chiar săptămâna această, când avem joi, vineri, sâmbătă și duminică timp de o mini-vacanță. Așa că românii se gândesc cum să petreacă mai frumos de 1 decembrie și se pare că mulți au decis să rămână în România.

Valea Prahovei va fi extrem de aglomerată în această perioadă. De această dată românii și-au făcut rezervări încă din septembrie pentru această perioadă. De asemenea, alte stațiuni montane cum ar fi Poiana Brașov sau Râșnov, Bran sau Cheile Grădiștei (n.r. aici te poți bucura și de primii fulgi de nea).

Agenția Paradis Vacanțe de Vis tocmai a anunțat că hotelurile de pe litoral cum ar fi Iaki din Mamaia, sau Paradiso din Mangalia, dar și altele de la Marea Neagră deschise în această perioadă, au un grad de ocupare foarte mare.

Pentru cei care au ales să-și petreacă vacanța în vestul țării, la Băile Herculane va fi o petrecere pe cinste. La Hotelul Afrodita vor veni ciobani îmbrăcați tradițional, împreună cu oile lor, va fi muzică populară, cină festivă și drapelul României va fi la loc de cinste. De asemenea, un alt hotel din această stațiune, Diana, are pregătite multe surprize pentru turiști.

Citește și:

REPORTAJ Castelul Cantacuzino, un loc de basm pe Valea Prahovei

Lasa un comentariu