Politică Prima pagina

Vâlcov, tir de acuzaţii la adresa lui Cioloş şi Creţu. Explică de ce n-are România autostrăzi

Publicat de Grigore Bogdan
Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă, a lansat o serie de acuzaţii, duminică seara, la Antena 3, spunând că fostul premier Dacian Cioloş este omul miliardarului George Soroş, iar despre comisarul european Corina Creţu a declarat ca „minte prin omisiune”. A mai spus ca România nu are autostrăzi din cauza altor ţări care ar avea un asemenea interes, însă nu le-a numit, potrivit News.ro.

„Aţi văzut cu Facebook, ce interese ar avea Facebook să îl acuze pe Soros că a vrut să scadă valoarea acţiunilor? Soros joacă pe acţiuni, el vede România ca pe o firmă. Sunt sigur ca Cioloş e omul lui Soros. Să mă dea în judecată”, a declarat Darius Vâlcov.

„O îmbinare este cel mai potrivită şi există regulamentul 1303, din 2013, al Comisiei Europene care chiar încurajează să se facă parteneriat public privat, iar partea publică, care intră în parteneriat, să fie din fonduri europene. Chiar se încurajează acest lucru. Ele nu se exclud. (…) Corina Creţu minte prin omisiune”, a susţinut Darius Vâlcov.

„Interesul să nu cred că aceia care îşi doresc ca acest guvern să eşueze şi care şi-au dorit ca de fiecare dată România să eşueze. Sunt foarte multe ţări care nu s-ar bucura ca România să fie plină de autostrăzi astăzi”, a spus Vâlcov.

Lasa un comentariu