Panorama

MOMENT greu în viața lui Ilie Năstase. Ce a făcut soția sa.

Publicat de Diana F
Se pare că Ilie Năstase nu are deloc noroc în dragoste. După ce a trecut recent cu bine pentru un întreg scandal unde era acuzat de rasism, soția sa îi face de această dată viața amară marelui fost tenismen. Se pare că Brigitte Sfăt a luat o decizie radicală.

Bruneta care a împlinit miercuri 41 de ani a intentat divorț chiar de ziua ei! A introdus cererea la Judecătoria Sectorului 1 și se pare că este hotărâtă să se despartă de Ilie Năstase. Conform ciao.ro, Brigitte Sfăt este foarte supărată după ce Ilie Năstase a intrat în apartamentul pe care îl deține în zona Gara de Nord a Bucureștiului și i-a luat mai multe documente importante. Acest lucru a fost picătura care a umplut paharul și se pare că relația sa de 8 ani cu tenismenul se apropie de sfârșit.

„M-am săturat să trăiesc așa. De ziua mea am fost foarte supărată. A fost o zi neagră pentru mine, am fost într-o depresie cruntă. Am hotărât să iau cea mai bună decizie pentru viața mea. Vreau să am pace și liniște!”, a declarat Brigitte Năstase pentru click.ro.

Citește și:

VIDEO Veste MINUNATĂ pentru fanii Shakirei. Ce se întâmplă în viața artistei

Lasa un comentariu