Actualitate Prima pagina

VESTE ȘOC. Ce se întâmplă când ești demis după COLECTIV? Ghiță știe?

Publicat de Anca D
Fostul premier este cunoscut ca un apropiat al președintelui Serbiei, Aleksandar Vucic, și un susținător al integrării Serbiei în UE.

Publicația sârbă “Blic” comentează că că Ponta a fost prezent la ședința Parlamentului sârb, în august 2016, invitat de Aleksandar Vucic, și a avut un discurs. Victor Ponta a afirmat la acel moment că Serbia a fost întotdeauna cel mai bun vecin și prieten al României și că ar trebui să adere la UE cât mai curând posibil.
Ponta a demisionat din funcția de prim-ministru la sfârșitul anului 2015, după proteste masive care au pornit de la incendiul din „Colectiv”.
Ponta va avea un pașaport sârb, au confirmat pentru “Blic” surse din guvernul Serbiei. Fostul premier este cunoscut ca un apropiat al președintelui Serbiei, Aleksandar Vucic, și un susținător al integrării Serbiei în UE. Fostul prim-ministru Victor Ponta a primit astăzi cetățenia Republicii Serbia, afirmă Florin Pușcaș în Știripesurse.ro.
“Blic” este una dintre cele mai citite publicații din Serbia, deținută de grupul Ringier, proprietar in România al ziarului “Libertatea”.

CITEȘTE ȘI

Nigerienii care au CUCERIT România. O poveste emoţionantă despre viaţă, talent şi nevoia de dezvoltare personală

Lasa un comentariu