Actualitate Prima pagina

Victor Ciutacu ÎL DISTRUGE pe Ponta: „Te vor MÂNCA PORCII”. Atenție, LIMBAJ LICENȚIOS”

Publicat de Andrei P

Victor Ciutacu a lansat un atac fără precendent la adresa lui Victor Ponta, după ce fostul premier s-a poziționat de partea site-ului timesnewroman.ro în războiul cu iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, premierul Viorica Dăncilă, dar și alte femei din PSD.

„Victor Ponta, tu chiar nu realizezi ce enormități ai început să faci/susții/zici/scrii din ura manifestă față de Liviu Dragnea (netăguibil, din păcate, de când o arde și el influencer pe aici)? Tu chiar nu vezi diferențele între dezvăluirile Antenei 3 despre Codruța Kovesi (inclusiv abuzurile împotriva ta) și faptul că gunoaiele ălea de la site-ul de autobază au făcut-o curvă explicit și au invitat-o la muie colectivă pe femeia fostului tău colaborator?

Ție ți-ar conveni s-o târnosească cineva la fel sau echivalent pe Daciana? Nu mă lua cu morala și cu vrăjeala că nu-s căsătoriți. Și dacă ar fi nu s-ar fi schimbat nimic în abordarea lor. Dă-o dracului de treabă, n-ai nici o limită? Bate-te politic cu Liviu, rupe-i capul dacă ești în stare, dar nu coborî nivelul și nu te tăvăli cu voluptate în mocirlă. Pentru că te vor mânca porcii cu care te-ai înhăitat…”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook, conform stiripesurse.ro.

CITEȘTE ȘI:

Ponta, REACȚIE INCREDIBILĂ după ce femeile din PSD au dat în judecată site-ul timesnewroman. Ironie DEVASTATOARE la adresa lui Dragnea

1 Comentariu

  • Felicitari domnule Ciutacu !! Luarea dumneavoastra de pozitie publica reprezinta chiar un act gazetaresc si nu va asociaza niciunei culori politice . Iar in lumina Centenarului Unirii cred ca ar fi un act de normalitate sa lasam raca , ura si cearta permanenta dintre noi pe motive de tot felul numai pe motive reale , fundamentale si vitale nu .Si asta sa o faca si ziarele , si televiziunile , si partidele , implicit oamenii politici , spre binele tuturor , ca altfel la viitoarele alegeri vom vorbi precum pacientii din anumite spitale , indiferent pe cine am votat si pentru ce am votat !

Lasa un comentariu