Actualitate Prima pagina

Victor Ciutacu NU A MAI SUPORTAT. Din ce MOTIV DESCHIDE şampania

Publicat de Andrei P

Jurnalistul Victor Ciutacu a avut o reacţie surprinzătoare după ce mai mulţi grei din dosarele DNA au plecat din ţară. După fuga din ţară a unor nume ca Sebastian Ghiţă, Elena Udrea sau Alina Bica, recent au ieşit la iveală informaţii potrivit cărora fostului ministru al Turismului i s-a alăturat, în Costa Rica, şi fostul vicepreşedinte al ANRP, Sergiu Diacomatu.

„Hai că cică ar fi și Diacomatu pe goană și tot în Costa Rica. Nu se califică pe lista favoriților mei, dar să mor dacă nu mă bucur. Și mă distrez. De ce? Pentru că, da, nu-s orb, văd și eu excesul de oameni care o taie înaintea sentințelor. Sunt toți nevinovați? Categoric, nu. Dar în haosul ăsta nu mai știi care-i alb și care-i negru. De fapt, nici unul e, toți sunt gri.

Iar ăsta e marele „merit” al justiției selectiv-politice. În care țintele au fost înșfăcate la grămadă, fără criterii obiective. Intrai pe listă, te lua miliția. Și, dacă nu cedai tu psihic în arest preventiv cât să recunoști orice ți-ar fi putut îmbunătăți situația, te înecau atleții procuraturii în acuzații și dosare, să încerci tu ca fraierul să te ștergi de scuipați. Iar faptul că unor cetățeni ai unui stat membru NATO și UE li se recunoaște, pe meridianele îndepărtate ale globului pământesc, măcar temerea că sunt victime ale unor persecuții politice în justiție e cât se poate de elocvent. Iar ălora care se dau cu curu’ de pământ că ne fug penalii de spaima condamnărilor cu executare le răspund fix ca-n bancul celebru: „nu voi ați început?”, scrie Victor Ciutacu.

CITEŞTE ŞI:

Şerban Nicolae, MESAJ INCENDIAR după ce Iohannis a dat undă verde urmăririi PENALE a lui Ion Iliescu

Lasa un comentariu