Politică Prima pagina

Victor Ponta, ATAC INCENDIAR la Liviu Dragnea: “Conducere MAFIOTIZATĂ. Un PSD condus de traseişti impostori de la PD şi PRM”

Publicat de Andrei P

Victor Ponta a lansat încă un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul premier acuză stilul cu care este condus acum PSD. De asemenea, acesta vorbeşte de o “conducere mafiotizată”.

“Am intrat in PSD -ul condus de Adrian Nastase si in Guvernul care a dus Romania in NATO si in Uniunea Europeana / am condus PSD -ul si Guvernul care in 2012-2015 a scos Romania din dezastrul economic si social al “epocii Basescu”!
Acum ma uit cu mare tristete la un PSD condus de traseisti impostori de la PD si PRM , de feudali analfabeti si aroganti , de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case , tablouri false , lacuri si fonduri de vanatoare furate de la stat !
Ca si majoritatea covarsitoare a a celor care au votat in Decembrie 2016 sunt dezamgit si indignat sa vad cum este abuzat acum votul meu – Conducerea mafiotizata a PSD foloseste Partidul, Guvernarea si Parlamentul doar pentru bani, putere si protectie in fata legii – si apoi dupa ei “potopul” .
Este foarte pacat – daca din interiorul PSD nimeni nu are curaj si putere atunci trebuie construita in afara o speranta, o solutie de iesire din criza – o alternativa! Asta voi face in 2018-2020”, a scris Ponta pe Facebook.CITEŞTE ŞI:

Prima REACŢIE a lui Liviu Dragnea în SCANDALUL dintre Tudose şi Carmen Dan. Mesaj AMENINŢĂTOR pentru premier

Lasa un comentariu