Politică Prima pagina

Victor Ponta, despre înregistrările cu Adrian Țuțuianu: „Fac un apel la foștii mei colegi deputați PSD să ni se alăture în acest demers care să transmită un mesaj pentru Dragnea și Dăncilă ca paharul s-a umplut!”

Publicat de Grigore Bogdan
Victor Ponta a comentat înregistrările in care apare liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, dându-i dreptate acestuia. Liderul Pro România anunță că partidul pe care îl conduce va susține moțiunea depusă de PNL împotriva ministrului Economiei, Dănuț Andrușcă, ba mai mult, a facut un apel catre fostii colegi din PSD sa se alature demersului ProRomania.

„PSD a avut capacitatea de a asigura doua Guverne ( 2001-2004 Nastase si 2012-2015 Ponta) considerate de catre publicul din Romania si de catre toti analistii interni si internationali ca fiind cele mai performante si eficiente dupa 1989.

Acum calitatea profesionala si morala a Premierului Dancila si a majoritatii ministrilor si oamenor promovati in functie de “Gasca de la Teleorman” este apreciata de toata lumea la modul descris Adrian Tutuianu!

Maine, la Camera Deputatilor, eu si toti colegii mei din ProRomania vom vota PENTRU motiunea care il priveste pe Ministrul Andrusca! Fac un apel la fostii mei colegi deputati PSD sa ni se alature in acest demers care sa transmita un mesaj pentru Dragnea si Dancila ca paharul s-a umplut!

Dupa care sa ne asezam toti la masa si sa decidem, pana la sfarsitul acestui an, asupra unui nou Guvern condus de un Premier respectat in tara si in Europa si format din ministrii pregatiti profesional si avand coloana vertebrala! Este ceasul al 12 lea – inca se mai poate face acest lucru inainte ca Romania sa esueze definitiv!”, scrie Ponta pe Facebook.

Lasa un comentariu