Politică Prima pagina

Victor Ponta ÎL DINAMITEAZĂ pe Dragnea în scandalul polițistului pedofil: ”Are o gândire MAFIOTĂ. Secretara de la Videle e un DEZASTRU”

Publicat de Anca D

Victor Ponta a lansat un atac violent la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul premier dezvăluie ca Liviu Dragnea nu o lasă pe Carmen Dan să își dea demisia, deși ministrul de interne vrea să facă acest pas în urma scandalului de pedofilie din cadrul poliției.

Mai mult, Victor Ponta susține că Liviu Dragnea are o ”gândire mafiotă”.

”Carmen Dan vrea să își dea demisia, dar nu o lasă Liviu Dragnea. Mi-au spus colegii din PSD. Ea trebuie să îi ceară voie lui Dragnea. Secretara de școală de la Videle e un dezastru. Atâta timp cât Tudose nu are autoritate asupra miniștrilor, dacă nu poate să schimbe un ministru, dacă nu poate să pună un ministru la Interne, ce rol mai are? El trebuia să-i ceară demisia. ”Doamna Carmen Dan, ori vă dați demisia, ori vă demit. Hai, mergeți pe hol și scrieți-o!”, asta trebuia să îi spună. Ea are un singur scop: să-i fie bine lui Dragnea.
Dragnea are o gândire mafiotă, are încredere doar în cei care au fost cu el. Carmen Dan, când era prefect, a semnat toate actele despre Lacul Belina și Tel Drum. Aia e infrațiune de ridicol.S-a făcut de râs cu poveste microfonului plantat în priză. Un ministru de Interne care fuge la presă și fuge la televiziune, nu s-a mai văzut.
Ce face Carmen Dan nu face decât să accentueze lipsa de încredere în poliție. Dragnea a confiscat PSD-ul, Guvernul și Parlamentul, e cel mai rău lucru care se putea întâmpla.”, a tunat și fulgerat Victor Ponta la B1 TV.

CITEȘTE ȘI:

DECIZIE CONTROVESATĂ în cazul demisiei șefului Poliției Române

Lasa un comentariu