Politică Prima pagina

Victor Ponta o dojenește pe Viorica Dăncilă: “Un prim ministru merge în vizite externe doar dacă este bine pregătit și dacă are niște obiective concrete și vine cu rezultate concrete”

Publicat de Grigore Bogdan
Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dăncilă să nu mai meargă o perioada în vizite externe, ca să evite eventualele situaţii stânjenitoare. Fostul prim-ministru e de părere că atunci când nu ești pregătit pentru astfel de intâlniri la nivel inalt, “trebuie să ai mintea necesară să eviti” si cel mai bine e sa te concentrezi pe ce ai de facut in tara.

“Fac un apel la “responsabilitatea” Doamnei Dancila si o rog cu toata buna credinta : nu mai mergeti ( o perioada macar ) in vizite in strainatate!!!

Un prim ministru are suficient de multa treaba in tara / un prim ministru merge in vizite externe doar daca este bine pregatit si daca are niste obiective concrete si vine cu rezultate concrete ( nu ca sa se faca poze cu personalitati si nici shopping cu consilierele) / un prim ministru care nu stapaneste suficient de bine o limba straina nu vorbeste altfel decat avand alaturi un translator profesionist.

Am mers in multe vizite externe si am participat la multe evenimente internationale / am dat interviuri live la cele mai mari posturi de televiziune din lume – desi am fost pregatit ani de zile inainte de ocupatea functiei pentru aceste momente tot le gasesc dificile ! Cand nu esti pregatit pentru ceva trebuie sa ai mintea necesara sa eviti!

In intalnirile mele internationale multi interlocutori isi aminteau cu cu placere de Adrian Nastase sau Calin Popescu Tariceanu si ma simteam mandru de acest lucru (Emil Boc a avut acel bun simt apreciabil de a se limita la activitatea pe plan intern)”, scrie Ponta pe Facebook.

Lasa un comentariu