Politică Prima pagina

Victor Ponta, REACŢIE DURĂ după discursul lui Liviu Dragnea de la Congresul PSD: “Doar HALBA DE BERE îi mai lipsea”

Publicat de Andrei P

Victor Ponta a comentat în termeni duri discursul susţinut de Liviu Dragnea la Congresul PSD. Fostul premier spune că actualul şef al partidului a avut un discurs cu influenţe fasciste şi l-a caracterizat pe preşedintele Camerei Deputaţilor ca fiind ”un mici baron de la ţară care vrea putere”.

”Majoritatea covârșitoare a constatat că ieri chiar a fost un eveniment important prin semnificația asta negativă. În primul rând, nu mai avem un Partid Social Democrat european, avem, din discursul lui Dragnea, un fel de combinație între Fidesz și PiS-ul polonez, dar cu accente de Teleorman.

Nu l-ați auzit pe Dragnea în discursul ăla fascist, așa, spunând nici stânga, nici social-democrație, nici Europa. A avut un discurs, doar halba de bere îi lipsea (…). Înțeleg că a decis oficial să nu mai existe niciun fel de legătură cu trecutul PSD. Poate e supărat pe mine, dar am văzut Iliescu, Năstase, Geoană, Ponta… nu doar că nu a fost niciunul invitat, am fost scoși de pe site-ul partidului, adică partidul începe cu Dragnea, probabil se și termină cu Dragnea”, a spus fostul premier.

Victor Ponta a mai susţinut că Dragnea duce PSD într-o direcție populist-naționalistă. ”Nu mai există PSD, nu mai există politică europeană. Dragnea se duce cu cei care îl urmează într-o direcție populist-naționalistă. Dragnea nu are nicio ideologie, e un mic baron de țară care vrea putere, singura lui ideologie. Și dacă îl scoateți la vot direct, cred că o să ia 7%. (…) Eu ieri am văzut un discurs irațional. Un șir de aberații care altfel erau de speriat dacă acest om care are atât de multă putere chiar gândește așa”, a mai spus Victor Ponta.

CITEŞTE ŞI:

Atac ULUITOR la Liviu Dragnea în direct la Antena 3: “A făcut Congres ca să ÎŞI PREZINTE AMANTA”

Lasa un comentariu