Politică Prima pagina

Victor Ponta, un nou ATAC DUR la adresa lui Dragnea: “Atâta PROSTIE BOLŞEVICĂ nu am crezut să mai existe”

Publicat de Andrei P

Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea. Mai exact, fostul premier s-a arătat indignat că niciun membru PSD nu a fost prezent la inaugurarea sălii Polivalente de la Târgu Jiu.

“Ca om politic cea mai mare bucurie este atunci cand incepi un proiect de la zero si ai si ocazia sa il vezi finalizat !!! Azi a fost inaugurata noua Sala Polivalenta din Targu Jiu cu ocazia Campionatului European de Box ( tineret) .
Ma bucur pentru locuitorii din Targu Jiu , felicitari primarului Marcel Romanescu, astept in toamna sa inauguram si Stadionul – si imi doresc sa vad din nou in oras partide din cupele europene de baschet sau fotbal ( asa cum erau in anii trecuti). In 2012 – 2015 am finalizat mari investitii incepute de altii ( A2 inceputa de Ceausescu si A3 de Tariceanu) / am pornit multe constructii noi sau modernizari radicale pentru scoli, maternitati, spitale, drumuri, aeroporturi, etc.

Ma bucur extraordinar cand vad unele dintre ele finalizate ( chiar daca uneori sunt tratat cu mitocanie – cum a fost la Stadionul din Craiova unde am primit o bucata din vechiul gazon la inceputul lucrarilor dar nicio invitatie la inaugurare) / si ma doare inima cand vad ca altele sunt abandonate din cauza incompetentei, prostiei sau pentru ca nu au fost castigate de Teldrum sau alte firme din “Cooperativa”. Cel mai tare ma ingrijoreaza faptul ca in 2016-2017-2018 au fost incepute ZERO proiecte noi / asa ca dupa ce vor fi terminate cele din 2012-2015 Romania va avea cel putin 2/3 ani fara nimic nou. Si asta este o problema uriasa.

Ps 1 – domnul cu care sunt in fotografia de mai jos cu acel echipament sportiv cu insemnele nationale ale Germaniei este Valentin Silaghi – boxer roman care a obtinut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Moscova in 1980 si acum este antrenorul Echipei Nationale de Box de tineret a Germaniei! Sunt onorat ca ne-am cunoscut si ca un roman este atat de apreciat in Germania

Ps 2 – toti consilierii locali si judeteni ai PSD, parlamentarii si prefectul au primit ordin de la Bucuresti sa nu fie prezenta la inaugurarea “Salii lui Ponta” sub sanctiunea excluderii din Partid / atata prostie bolsevica nu am crezut sa mai existe in Romania vreodata”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

CITEŞTE ŞI:

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru Poliţia Română

1 Comentariu

Lasa un comentariu