Politică

Victor Ponta, un nou ATAC la Liviu Dragnea: “Cartelul din Teleorman”. Ce mesaj are pentru Mihai Tudose

Publicat de Andrei P

Victor Ponta a lansat un apel către Mihai Tudose, pe care îl roagă să intervină de urgenţă pentru a evita o catastrofă fiscală. Fostul premier este de părere că “Revoluţia Fiscală” propusă de coaliţia PSD-ALDE nu este bine pusă la punct şi că este nevoie de ajustări urgente.

Ponta nu iartă nici pe Liviu Dragnea, pe care îl acuză că vrea să acapareze ministerul de Interne, împreună cu “Cartelul din Teleroman”.

“Ianuarie 2018 – Premierul Romaniei ( oricare ar fi acesta ) trebuie sa inceapa anul cu motoarele turate la maxim si sa abordeze frontal cel putin 5 probleme sistemice care pot exploda in orice moment – si deci nu pot fi amanate ( finante, energie, politie, educatie , salarizarea bugetarilor) :
La ANAF si in tot Ministerul de Finante este deja un dezastru provocat de absurda “revolutie fiscala”! Premierul Tudose poate sa rezolve situatia printr-o ordonanta care sa proroge termenele de intrare in vigoare pana cand se face o analiza serioasa si se indreapta greselile si masurile absolut inaplicabile ( totul consultand mediul de afaceri care este disperat de situatie)!
Dezastrul din sectorul energiei care va exploda o data cu vremea rece – atat preturile la energie electrica ( si acum si gaze) ajunse la un nivel insuportabil pentru populatie dar si pentru agentii economici / importurile de energie la preturi exorbitante – dar mai ales incapacitatea de productie in perioada rece si lipsa investitiilor in modernizarea productiei si a transporturilor
In educatie ( dupa minciuna sinistra cu cresterea de 25% care este de fapt 1% – pentru ca 21% au devenit contributii la angajat si 3% inflatia anuala) acum apar intarzierile la salarii – iar bugetul pentru educatie si cercetare este in 2018 cel mai mic de dupa 2010 🤗
Haosul si lipsa de autoritate si responsabilitate in cel mai “greu” minister din Guvern- Ministerul de Interne / in loc sa asigure aplicarea legii si siguranta cetatenilor din pacate Politia Romana a devenit doar un nou instrument acaparat de Liviu Dragnea si “ Cartelul de la Teleorman” si folosit pentru rafuieli si putere personala!
Legea salarizarii adoptata fara avizul Guvernului incepe sa isi arate “fisurile” / iar dupa ce oamenii vor primii salariile in Februarie ( pentru Ianuarie 2018) nemultumirea va fi greu de gestionat.
Cele 5 “bombe cu ceas” sunt completate de multe alte probleme – pentru a le rezolva Romania are nevoie de un Guvern competent si stabil – credeti ca Liviu Dragnea e de acord cu acest lucru?!?! Orice zi pierduta este o zi pierduta pentru toti romanii – si asta ne costa foarte mult”, a scris Ponta pe pagina personală de Facebook.

CITEŞTE ŞI:

Victor Ponta ÎL DINAMITEAZĂ pe Dragnea în scandalul polițistului pedofil: ”Are o gândire MAFIOTĂ. Secretara de la Videle e un DEZASTRU”

Lasa un comentariu