IT Panorama Prima pagina

VIDEO ATENȚIE Ce problemă are iPhone X

Publicat de Diana F
Compania Apple va trebui să găsească repede o metodă prin care să-i asigure pe cumpărători de ce ar trebui să dea o avere pe cel mai nou model de telefon lansat, iPhone X. Deoarece el a căzut unul dintre cele mai importante teste, aici ne referim la cel al rezistenței.

SquareTrade, o companie care realizează în mod constant teste de rezistenţă a smartphone-urilor, a supus iPhone X mai multor încercări. În urma testării, realizate cu ajutorul unui braţ robotic pentru a asigura condiţii similare de testare pentru toate telefoanele, s-a ajuns la concluzia că iPhone X este cel mai fragil smartphone de pe piață. În urma acestora unele funcții ale telefonului, precum comenzile ecranului, au încetat să mai opereze așa cum ar fi trebuit.

Un alt test din care a rezultat în deteriorarea iPhone-urilor avute vedere a fost realizat de publicaţia americană Cnet. Spre deosebire de SquareTrade, unde telefoanele erau aruncate de la doi metri, cei de la Cnet au făcut acest lucru fără ajutorul unui braţ robotic şi doar de la un metru. În cel de-al doilea caz, avariile produse au fost de ordin cosmetic, zgârieturile şi crăpăturile neafectând funcţionalitatea dispozitivului.

Iar aici intervine cea mai mare problemă. În ceea ce privește iPhone X, garanţia de un an acordată de Apple la vânzare nu acoperă defectarea accidentală, iar înlocuirea ecranului costă 279 de dolari. Singura soluție este să plătești 199 de dolari pentru garanţia AppleCare+. Aceasta extinde garanţia la doi ani şi acoperă două defectări accidentale. Schimbarea unui ecran în cazul celor care au plătit pentru asigurarea oferită de Apple costă doar 29 de dolari în cazul lui iPhone X.

Citește și:

Maradona va juca fotbal contra unui președinte de stat!

Lasa un comentariu