Panorama

VIDEO Ce MESAJ transmite piesa care a CÂȘTIGAT Eurovision

Publicat de Diana F
Eurovision 2018 și-a aflat câștigătorul sâmbătă seara dar puțini știu ce reprezintă piesa care a reușit să-i impresioneze pe toți. Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat concursul Eurovision 2018 cu piesa” Toy”. Israel a strâns 529 de puncte, împărțind podiumul cu Cipru și Austria.

Artista a cântat piesa Toy cu un mesaj puternic despre condiția femeii în societatea de astăzi, însă, ceea ce a atras atenția fanilor au fost sunetele de găină pe care Netta le-a imitat în timpul prestației, pe scenă.

Într-un interviu pentru Wiwibloggs, cântăreața a explicat care este semnificația respectivelor sunete: “Este atât de amuzant că oamenii sunt interesați de acest detaliu. Sunetele imitate au un dublu sens. Zgomotele fac trimitere la persoanele lașe care nu acționează așa cum simt, se folosesc de alți oameni și îi tratează ca pe niște jucării sau marionete. De asemenea, „baka” înseamnă și “prost” în japoneză. Cântecul are un mesaj important: renașterea puterii feminine și a justiției sociale”, a explicat artista.

Lasa un comentariu