Panorama Prima pagina

VIDEO Cum arată NOUA ARMĂ minune a RUSILOR

Publicat de Diana F
Primele imagini cu vehiculul care poate distruge nave vedetă, vehicule blindate, elicoptere şi drone a apărut pe Internet. Conform prezentării, greutatea noului vehicul amfibiu de debarcare nu va depăşi 35 de tone şi poate transporta trei membri ai echipajului plus alte 10 persoane. Atinge o viteză de 75 km/h pe uscat şi 37 km/h în apă, scrie adevarul.ro.

Noul vehicul de luptă al infanteriei navale ruse va fi echipat cu module de luptă Bahtcia, care este compus dintr-un tun de 30 mm, o mitralieră de 7,62 mm şi o altă piesă de artilerie de 100 mm. Dar vehiculul va putea, de asemenea, să transporte mai multe module moderne de luptă precum rachetele Kinjal (cod NATO: SA-N-9 Gauntlet). Datorită gamei sale ample de muniţie, noul vehicul poate distruge vedete de luptă, vehicule blindate, sisteme antitanc, elicoptere şi drone.

Potrivit imaginilor, vehiculul face parte dintr-o familie de blindate, bazate pe o singură platformă de luptă, care reuneşte vehicule de comandă, de luptă, de apărare antiaeriană, o rachetă anti-tanc autopropulsată şi alte vehicule blindate.

Lasa un comentariu