Actualitate Prima pagina

VIDEO CUTREMURĂTOR cu ultimele clipe din viaţa celor 9 români morţi în Ungaria. Şoferul MICROBUZULUI făcea LIVE pe Facebook

Publicat de Andrei P

Ministerul Afacerilor Externe a făcut un anunţ înfiorător. 9 români au murit într-un cumplit accident rutier produs în Ungaria. Detalii cutremurătoare ies la iveală după această tragedie cumplită.

Victimele sunt greu de identificat. Șoferul microbuzului a filmat momentul impactului cu camionul ce venea din față. Ultimele clipe din viața celor 9 români au fost surprinse de șoferul inconștient pentru că acesta făcea un live pe Facebook. Filmuleţul a fost publicat de jurnaliştii de la dejeanul.ro.

„Conform ultimelor informaţii obţinute de echipa consulară mobilă prezentă la faţa locului, în urma operaţiunilor de descarcerare s-a constatat că numărul persoanelor decedate este de nouă.

Până în prezent, s-a stabilit că patru persoane decedate sunt de cetăţenie română, existând indicii că şi restul victimelor ar fi cetăţeni români, însă procedura de identificare se află încă în curs de desfăşurare şi se derulează cu dificultate, dată fiind gravitatea accidentului”, anunţă Ministerul Afacerilor Externe, printr-un comunicat de presă remis marţi seară MEDIAFAX. Trupurile neînsufleţite vor fi transportate la morgă pentru efectuarea autopsiei şi a analizelor pe bază de ADN.

CITEŞTE ŞI:

Prima REACȚIE a lui Călin Popescu Tăriceanu după ce a fost ACHITAT

Lasa un comentariu