Societate Turism

VIDEO Dinozauri uriași pe aeroportul din Dubai

Publicat de Diana F
Creaturi uriașe au fost văzute hoinărind în jurul aeroportului Dubai International zilele trecute.

A fost o zi palpitantă pentru copiii și, totodată, pentru adulții prezenți pe aeroportul internațional din Dubai în acest weekend, când, brusc, și-au făcut apariția unele creaturi uriașe.

O serie de videoclipuri postate de IMG Worlds of Adventure pe rețelele de socializare au prezentat dinozaurii oferindu-le pasagerilor o vizită surpriză, în timp ce hoinăreau în jurul terminalului 3 al Aeroportului din Dubai.

Într-unul dintre videoclipuri, un dinozaur a fost văzut intrând într-un fast-food.

„Pentru că până și dinozaurii au nevoie de o cafea din când în când”, citează sub-titlul videoclipului transmis de operatorul parcului interior de distracții din Dubai.

De asemenea, câțiva dinozauri au fost surprinși plecând spre parcarea de taxiuri.

Vizita surpriză a fost una dintre activitățile organizate în acest weekend pentru a anticipa campania anuală Dubai Summer Surprises (DSS).

IMG Worlds își promovează, de asemenea, carnavalul de vară, care se desfășoară din această lună până în septembrie.

Ca parte a promoției, câțiva pasageri norocoși au primit bilete gratuite in parcul de distracții.

IMG World of Adventure, cel mai mare parc tematic interior din lume aduce în planul principal rollercoastere uluitoare, o necesitate pentru cei aflați în căutarea adrenalinei. Plimbări 3D și chiar un hotel bântuit, toate pe suprafața a patru zone distincte. Cu dinozaurii, eroii Marvel și personajele preferate Cartoon Network, alături de cumpărături și mese, aceasta reprezintă o zi plină de distracții pentru întreaga familie.

 

Lasa un comentariu