Panorama

VIDEO SUPERB Un grădinar a reușit să construiască o biserică desprinsă din Rai

Publicat de Diana F
Atunci când visele nu devin realitate, îmbini utilul cu plăcutul și poți să intri în istorie. Un bărbat din Noua Zeelandă și-a dorit să devină pastor, dar a ajuns grădinar. Așa a reușit să construiască o biserică din copaci vii, care arată desprinsă din Rai.

Barry Cox nu este numai un catolic devotat, ci şi un artist şi designer uimitor de talentat. Născut în Noua Zeelandă, bărbatul a petrecut mult timp în biserica din vecinătatea casei, visând să devină pastor. Cu toate acestea, pe măsură ce înainta în vârstă, şi-a găsit chemarea în grădinărit, scrie dailymail.co.uk, citează adevarul.ro.

Chiar şi aşa, bărbatul şi-a petrecut o mare parte din timp călătorind. Avea o plăcere deosebită să viziteze biserici faimoase din întreaga lume, de la Notre Dame la Catedrala Sf. Paul. Şi este evident că aceste catedrale istorice i-au influenţat activitatea.

Folosindu-se de credinţa puternică şi spiritul creativ, Barry Cox a construit o minunată biserică din copaci vii în decursul a patru ani. Catedrala se întinde pe trei hectare.

Bărbatul a creat această capodoperă folosind unii dintre cei mai frumoşi copaci. Altarul este făcut din marmură italiană.

Biserica arată spectaculos în orice moment al zilei. De un verde viu şi într-o atmosferă caldă şi liniştită, aceasta poate fi considerată Raiul pe Pământ.

Iniţial, Barry a creat grădina pentru el însuşi, dar acum este folosită pentru nunți sau alte evenimente mari.

Lasa un comentariu