Panorama Prima pagina

VIDEO Veste MINUNATĂ pentru fanii Shakirei. Ce se întâmplă în viața artistei

Publicat de Diana F
Shakira demonstrează că este o femeie foarte puternică. După ce s-a zvonit în mai multe rânduri că este aproape de divorț cu soțul ei, fotbalistul Gerald Pique, ei fiind chiar surprinși de presa spaniolă certându-se la un restaurant, se pare că totul revine la normal pentru artista columbiancă.

Shakira a postat pe contul său de Instagram două înregistrări în care cântă, demonstrând astfel că operaţia la corzile vocale a reuşit şi este gata să-şi reia turneul.

Una din înregistrări este însoţită de postarea: „Pentru fanii mei care nu m-au lăsat niciodată să cad prea mult şi care mă ajută să mă ridic”. Este chiar unul din versurile ce pot fi auzite în acest cântec oferit cadou fanilor pentru mesajele lor de susţinere şi care i-au readus artistei zâmbetul pe buze.

Sunday vibes! Shak

O postare distribuită de Shakira (@shakira) pe

„El Dorado World Tour” trebuia să înceapă în toamna anului trecut, dar a fost amânat de artistă din cauza leziunilor de la corzile vocale. Turneul va începe în luna iunie, cu primul concert programat la 3 iunie pe Barclaycard Arena, în Hamburg, Germania, ţară în care va susţine trei spectacole. În Europa cântăreaţa columbiană va mai susţine concerte în Belgia, Olanda, Marea Britanie, Franţa, Luxemburg, Italia, Elveţia, Portugalia şi Spania. Etapa europeană a turneului se va încheia la sfârşitul lunii iulie.

Citește și:

LOVITURĂ FINANCIARĂ Cu cine s-ar fi înțeles Simona Halep

Lasa un comentariu