Prima pagina Vocea Bucurestiului

Vineri, 30 noiembrie, se va deschide Târgul de Crăciun în Bucureşti

Publicat de Grigore Bogdan
Primăria Capitalei a anunţat că vineri, 30 noiembrie, se vor aprinde luminiţele de Crăciun în Bucureşti, incepand cu ora 19.00. Tot in aceeaşi zi se va deschide şi Târgul de Crăciun, amenajat în Piaţa Constituţiei, informeaza Mediafax.

„Municipiului Bucureşti organizează „Târgul de Crăciun Oficial al Capitalei, între 30 noiembrie – 26 decembrie 2018, în Piaţa Constituţiei, cel mai mare târg de Crăciun din România, care atrage anual peste 1 milion de vizitatori din ţară şi din străinătate. Târgul este deschis zilnic între orele 10:00 – 22:00”, transmite Primăria Capitalei.

Tot pe 30 noiembrie, de la ora 19.00, se vor aprinde şi luminiţele de Crăciun în Bucureşti.

„Vineri, 30 noiembrie, de la ora 19:00, din Piaţa Constituţiei se va aprinde, ca în fiecare an, iluminatul festiv, care va da startul Sărbătorilor de iarnă în Capitală, colorând cele mai importante artere ale oraşului. (…)

Timp de aproape o lună, Târgul de Crăciun Bucureşti reprezintă o destinaţie de neratat pentru cei care vor să experimenteze un Crăciun tradiţional, fiind un târg dedicat întregii familii. Vizitatorii se pot bucura de concerte şi spectacole ale celor mai apreciaţi artişti naţionali, de un târg tradiţional format din 129 de căsuţe cu decoraţiuni şi produse de sezon, precum şi de o zonă gastronomică unde pot degusta preparate româneşti autentice”, mai transmite PMB.

sursa foto: http://www.romaniatv.net

Lasa un comentariu