Politică Prima pagina

Viorica Dăncilă a ajuns la Congresul PSD. Ultimul MESAJ înainte de alegeri

Publicat de Andrei P

Viorica Dăncilă a ajuns la Sala Palatului, acolo unde va avea loc Congresul PSD. Premierul candidează pentru funcţia de preşedinte executive al Partidului, funcţie pentru care se va lupta cu Nicolae Bănicioiu şi Ecaterina Andronescu.

“Am primit foarte multe telefoane din teritoriu. M-au sunat multe femei din teritoriu. M-a sunat şi primarul general al Capitalei. Am luat hotărârea să candidez, pentru că atunci când oamenii au încredere nu trebuie să-i dezamăgeşti”, a afirmat premierul.

Aceasta a vorbit şi despre competiţia cu Ecaterina Andronescu. “Ca orice competiţie. Am mai participat la competiţii. Asta nu trebuie să ne despartă. Vor decide cei care vor vota. Sper să fi generat încredere în rândul colegilor, dar nu ştiu dacă voi câştiga sau nu”, a spus primul ministru al României.

Viorica Dăncilă a mai precizat că nu are de unde să știe dacă se va retrage cineva din cursa pentru funcţia de preşedinte executiv. “Nu pot să gândesc în viitor, nu am câștigat ca să știu ce voi face. Nu știu cine va fi președintele organizației de femei”, a mai spus Viorica Dăncilă.

CITEŞTE ŞI:

Olguţa Vasilescu, PRIMA MĂSURA după ce a aflat ce SALARIU ARE consiliera lui Kovesi

Lasa un comentariu