Politică Prima pagina

Viorica Dăncilă anunţă că nu va accepta ca IOHANNIS SĂ CONDUCĂ şedinţe de Guvern: “Nu suntem la scoala ca sa vina domnul profesor sa ia elevii de urechi”

Publicat de Andrei P

Viorica Dăncilă i-a transmis un mesaj ferm preşdintelui Klaus Iohannis. Premierul a anunţat că nu va accepta ca preşedintele Klaus Iohannis să conducă şedinţe de Guvern dacă nu exista subiecte pe ordinea de zi care să necesite prezenţa şefului statului.

“Domnul presedinte trebuie sa anunte daca vine la sedinta de Guvern si trebuie sa fie pe ordinea de zi un punct care sa necesite prezenta presedintelui. Nu suntem la scoala ca sa vina domnul profesor sa ia elevii de urechi.
Daca a facut-o o data, asta nu inseamna ca lucrurile trebuie sa se repete. Eu am vrut si mi-am dorit, si imi doresc, sa fie un echilibru, sa fie o buna relatie inter-institutionala. Nu o relatie intre oameni. Probabil nu ii place domnului presedinte Viorica Dancila, dar o relatie institutionala intre Guvern si Presedintie trebuie sa existe si cred ca domnul presedinte trebuie sa regandeasca acest mod de abordare.

Daca nu o va face, eu voi merge inainte. Am sustinerea coalitiei de guvernare, am sustinerea Parlamentului, eu voi merge inainte si voi incerca si sunt sigura ca voi reusi sa pun in practica programul de guvernare.”, a spus Dăncilă la România TV.

CITEŞTE ŞI:

Dăncilă RUPE TĂCEREA şi îi dă o REPLICĂ INCENDIARĂ lui Klaus Iohannis. Ce spune despre DEMISIE

Lasa un comentariu