Politică Prima pagina

Viorica Dăncilă a dezminţit informaţia potrivit căreia ar avea intenția de a demisiona

Publicat de Grigore Bogdan
Viorica Dăncilă a dezmințit categoric, marţi seară, la Antena 3, că ar avea intenția de a demisiona. Premierul  a asigurat că dacă dorea acest lucru, ar fi anunţat public.

„Nu demisionez şi nici nu am intenţia . E o informaţie falsă. Cineva care ar avea de gând să demisioneze nu ar avea un program încărcat şi nu ar avea în program puncte din programul de guvernare sau întâlniri în perioada următoare cu impact pe plan extern. Deci, categoric nu, nu am de gând să demisionez. Dacă aş fi avut un gând în acest sens, sigur aş fi ieşit public şi aş fi spus acest lucru”, a declarat Viorica Dăncilă la Antena3.

Mai apoi, și preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că informaţia potrivit căreia premierul Viorica Dăncilă ar urma să demisioneze este „o manipulare disperată”.

„O să fiu mai dur decât de obicei. Ştiam că sunt proşti, acum arată că sunt şi foarte disperaţi. E o manipulare disperată, nu mai au niciun fel de coerenţă în ceea ce emit. (…) Se încearcă acoperirea multor adevăruri care încep să iasă la iveală, în primul rând adevărul despre 10 august care, încet-încet, începe să iasă la iveală”, a declarat Dragnea la Antena 3, solicitat să comenteze o informaţie conform căreia premierul Dăncilă şi-ar da demisia.

Lasa un comentariu