Prima pagina Sport

Virginia Ruzici despre Halep: „Lumea vrea ca ea să câștige absolut fiecare meci. Este imposibil”

Publicat de Grigore Bogdan
Virginia Ruzici, câștigătoarea trofeului de Grand Slam in 1978, managerul Simonei Halep, a fost premiată de curând de către organizatorii de la Roland Garros. Cu această ocazie, Ruzici a vorbit pentru site-ul turneului despre liderul mondial Simona Halep, informeaza Digisport.

„Simona muncește mult și dă totul pentru tenis. I-a fost greu să treacă peste înfrângerea de anul trecut. În România, așteptările sunt foarte mari. Admir modul în care rezistă. Nu vă puteți imagina ce presiune este pe Simona din 2014. Lumea vrea ca ea să câștige absolut fiecare meci. Este imposibil. Nici Serena nu poate face asta.

Simona a avut suișuri și coborâșuri, dar a reușit să stea în top patru din 2014. Este foarte constantă și foarte puternică mental. Unii cred că a pierdut finala cu Ostapenko din această cauză, dar trebuie să se ia în calcul că a revenit de multe ori, cu Svitolina anul trecut și cu Kerber la Australian Open. Trebuie să fii puternică pentru a avea aceste reveniri”, a declarat Virgina Ruzici pentru site-ul turneului Roland Garros.

sursa foto: sportprofit.ro

Lasa un comentariu