Politică Prima pagina

Vosganian îl pune la punct pe „discipolul” Teodorovici: „Datoria publică era, în 2008, de doar 13,5% din PIB față de 35% în prezent. Rata investițiilor ajunsese la 38% din PIB (față de 23% cât e acum)”

Publicat de Grigore Bogdan
Varujan Vosganian, deputat și purtător de cuvânt al ALDE, i-a dat o replica  „discipolului” său Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, dupa ce acesta l-a ironizat spunand ca nu mai este ministru de Finanţe și „anumite lucruri au devenit cam îndepărtate”.

„Dl Teodorovici spune că am fost ministrul finanțelor acum multă vreme și unele lucruri mi-au devenit îndepărtate. Îl asigur pe discipolul meu că, dacă nu-și mai amintește, anumite lucruri, cum ar fi neglijarea investițiilor, mi-au fost întotdeauna îndepărtate. Pe vremea când eu conduceam economia României, rata investițiilor ajunsese la 38% din PIB (față de 23% cât e acum) iar investițiile din buget urcaseră la dublu ca procent în PIB față de nivelul actual. Și, vorbind de deficite și datorii, datoria publică era, în 2008, de doar 13,5% din PIB față de 35% în prezent. Asta că tot vorbim din amintiri…”, a scris, pe Facebook, fostul ministru de Finanțe și actual deputat ALDE, Varujan Vosganian.

Lasa un comentariu