More

  3 motive principale pentru echiparea cu anvelope de iarna. Iata ce spun informatiile de specialitate!

  In anul 2022, masinile au ajuns sa reprezinte un aspect de baza al realitatii cotidiene, ele fiind utilizate pe mai toate planurile vietii, de la mersul la munca si pana la calatorii de vacanta. Prin urmare, nu este de mirare ca soferii cauta intotdeauna sa investeasca bani grei pentru a se asigura ca automobilul lor se mentine in conditii de viata cat mai bune. Un exemplu de astfel de necesitati il reprezinta anvelopele de iarna, acestea fiind necesare atunci cand isi face simtita prezenta sezonu rece. 

  Conform informatiilor de specialitate, in topul recomandarilor de produse de acest tip se numara asa-numitele anvelope de iarna Goodyear, modelul respectiv bucurandu-se de recenzii cat se poate de ridicate din partea clientilor. Asadar, dorind sa ajute la informarea unui numar cat mai ridicat de persoane, in articolul de fata au fost extrase cateva avantaje ce vor fi obtinute de pe urma anvelopelor de iarna.

  Anvelope de iarna: 3 motive pentru a se investi in acestea

  Dupa cum a fost mentionat anterior, in articolul de fata au fost selectate principalele avantaje care pot fi obtinute de pe urma anvelopelor de iarna, acestea aratand in felul urmator:

  • rezista mai bine la frig. Anvelopele de vara incep sa se rigidizeze la temperaturi sub 7 grade celsius, existand astfel posibilitatea de a aparea crapaturi in cauciucuri. Anvelopele de iarna nu vor avea asemenea probleme.
  • mai bun control la conducere. Anvelopele de iarna au o constructie lamelizata ceea ce permite o tractiune excelenta, cat si o franare optima atunci cand carosabilul este acoperit de zapada sau gheata. Asadar, confortul si siguranta se vor afla la cote maxime atunci cand vine vorba de condus iarna.
  • eficiente si pe vreme ploioasa. Mai putin cunoscut este faptul ca anvelopele de iarna nu sunt utile doar pe carosabil inghetat sau acoperit de zapada, acestea aducand numeroase beneficii si pe timp de ploaie. Blocurile de cauciuc distantate si dispuse in forma de V asigura o mai buna si eficienta evacuare a apei pe carosabil.

  In concluzie, acestea sunt principalele motive pentru care se renteaza sa se apeleze la anvelope de iarna.

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare