More

  Ce este pe 12 august

  Istoria zilei de 12 august

  12 august este una dintre cele mai importante zile din calendarul istoric al lumii. Acesta este ziua in care Congresul Statelor Unite a aprobat Declaratia de Independenta in 1776. Prin aprobarea acestei Declaratii, Statele Unite ale Americii au devenit prima natiune independenta din lume. De asemenea, aceasta zi marcheaza fondarea Ordinului Fratilor Cadrei in 1802.

  Cele mai importante evenimente din ziua de 12 august

  In afara de faptul ca marcheaza fondarea Statelor Unite ale Americii si a Ordinului Fratilor Cadrei, 12 august marcheaza si mai multe alte evenimente importante. In 1814, Uniunea Internationala a Telefoniei a fost fondata, iar in 1858 se deschide primul magazin seif din lume, numit Mosler Safe. In 1894, primul meci de baseball din lume, fost intre New York Giants si Brooklyn Dodgers, a avut loc in Brooklyn.

  Celebrarile zilei de 12 august

  In Statele Unite, 12 august este cunoscut sub numele de Ziua Independentei si se sarbatoreste in mai multe moduri.Unul dintre cele mai populare moduri de a marca ziua este prin organizarea unor petreceri, unde se organizeaza jocuri si distractii. Alte moduri populare de a marca aceasta zi sunt prin purtarea de haine in culorile drapelului american si prin cautarea unei stele de pe drapelul american si a simbolurilor acestuia.

  Cele mai bune destinatii de calatorie pentru 12 august

  Daca esti in cautarea unei destinatii de calatorie in ziua de 12 august, nu poti merge mai departe decat in Statele Unite. Cele mai populare destinatii de calatorie in aceasta zi sunt Philadelphia, unde se intampla evenimentul original in 1776, si Washington D.C., unde se afla Marea Inaltime a Libertatii si alte simboluri ale Statelor Unite. De asemenea, exista multi alti locuri in Statele Unite care merita vizitate in aceasta zi, precum Boston, New York si Chicago.

  Cele mai interesante traditii din ziua de 12 august

  Dintre toate traditiile asociate cu ziua de 12 august, cea mai interesanta este cea numita "Sase stele si sapte benzi". Aceasta traditie a inceput in 1862, cand presedintele Abraham Lincoln a poruncit ca pe drapelul american sa fie adaugate sase stele si sapte benzi. Acest simbol al libertatii este astazi prezent pe drapelul american si reprezinta o rememorare a momentului fondarii Statelor Unite.

  Concluzie

  12 august este una dintre cele mai importante zile din istoria lumii si se sarbatoreste in mai multe moduri. Cele mai importante evenimente din aceasta zi sunt fondarea Statelor Unite si a Ordinului Fratilor Cadrei, precum si fondarea Uniunii Internationale a Telefoniei si primul meci de baseball din lume. De asemenea, exista mai multe destinatii de calatorie si traditii care merita vizitate si impamantenite in aceasta zi.

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare