More

  Sistem wireless cu microfon handheld Sennheiser ew 135P G4: de ce este cat se poate de recomandat? Iata ce spun informatiile de specialitate!

  De la an la an tehnologia continua sa avanseze intr-un ritm tot mai alert, acest aspect putand fi observat pe mai toate domeniile. Prin urmare, nu este de mirare ca atunci cand vine vorba de mass-media, instrumentele utilizate au inceput sa fie din ce in ce mai moderne. 

  Un exemplu, in acest caz, este dat de asa-numitul microfon Sennheiser ew 135P G4, acesta fiind cel mai nou sistem portabil wireless aparut, ultimul model din seria Evolution. Asadar, pentru a ajuta la informarea unui numar cat mai mare de persoane, in articolul de fata au fost aduse in discutie principalele date importante ale produsului respectiv.

  O solutie simpla wireless pentru moderatori sau reporteri

  Un prim aspect care merita mentionat consta in faptul ca microfonul este perfect compatibil cu vechiile serii. Pachetul include receiverul EK 100 G4 montabil pe camera, transmitatorul portabil SKM 100 G4 si microfonul cardioid MMD 835. 

  Microfonul respectiv este ideal pentru situatiile in care nu exista suficient timp pentru montarea unei lavaliere sau atunci cand acesta trebuie pasat de la o persoana la alta. Receiverul se conecteaza la camcordere sau la camere DSLR/mirrorless, acesta putand sa inregistreze imagini si sunete la o calitate cat se poate de inalta. Este ideal pentru tot felul de interviuri, fie ca este sau nu vorba de un mediu zgomotos, acesta nereprezentand o problema.

  Prin intermediul acestui pachet vor fi oferite toate instrumentele necesare pentru ca un om sa se poata adapta tuturor provocarilor neprevazute ce ar putea aparea pe parcursul filmarilor. Functia responsabila de scanarea frecventelor va cauta intotdeauna cea mai buna alternativa disponibila. Transmitatorul are un design interschimbabil, care permite permite sa fie schimbate capsulele de microfon pentru a se potrivi aplicatiilor utilizate. 

  Microfonul va rezista oricaror conditii meteorologice, acesta fiind ideal pentru a fi utilizat in oricare circumstanta posibila. Pe deasupra, receiverul este cat se poate de usor de montat pe orice camera.

  In conditie, microfonul de la Sennheiser reprezinta o alegere optima pentru toti cei interesati.

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare