More

  Vrei sa iti cumperi un smartphone la pret decent? Incearca unul second hand!

  Produsele second hand sunt, de cele mai multe ori, subestimate. Multe persoane devin sceptice cand vine vorba de achizitionarea unor produse second hand de orice fel, mai ales la cele electronice. Din fericire, in multe situatii, produsele electronice sunt mult mai avantajoase atunci cand sunt achizitionate la mana a doua, datorita pretului scazut si a calitatii superioare.

  Astfel, cei care isi doresc sa isi inlocuiasca telefonul cu o varianta imbunatatita, dar pe care sa nu cheluiasca o suma mare de bani, isi pot indrepta atentia catre achizitionarea unor telefoane Samsung second hand de la un magazin de incredere.

  3 avantaje ale telefoanelor second hand

  Pret scazut

  Nu toata lumea are dispozitia financiara de a cheltui sume generoase de bani pe un smartphone, care oricum se devalorizeaza in timp. Din acest motiv, un telefon second hand este o achizitie inteligenta si accesibila pentru toata lumea.

  Functii performante

  Cu toate ca smartphone-ul nu este nou, nu inseamna ca, automat, nu este dotat cu specificatii performante. Exista persoane care aleg sa cumpere astfel de produse de la magazine second hand specializate in electronice tocmai pentru a se bucura de o calitate ridicata la un pret redus. De cele mai multe ori, telefoane suficient de bune ajung pe rafturile acestor magazine din cauza unor defecte complet minore.

  Citeste si: Stergere cont Instagram – ghid complet

  Nu isi pierde valoarea in timp

  Spre deosebire de gadgeturile noi, care se devalorizeaza aproximativ dupa un an de la aparitie, cele cumparate second hand raman la un pret constant. Din fericire, in cadrul acestor magazine se pot gasi si gadgeturi de la branduri cunoscute, in care cumparatorii au, de regula, incredere, cum ar fi Samsung, Apple, Huawei etc. 

  Inainte de achizitie este foarte important sa se acorde atentie specificatiilor produsului, asfel incat cumparatorul sa se asigure ca isi cumpara un gadget care sa ii fie de folos si care sa corespunda cu asteptarile sale. 

  Cu alte cuvinte, achizitionarea unui smartphone la mana a doua se dovedeste a fi una dintre cele mai bune oferte de care un cumparator poate sa profite, beneficiind atat de o calitate superioara, cat si de un pret accesibil.

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare